26.02.2019

Energiezuinig bouwen? Met gas win je vier keer!

Energiezuinig bouwen? Met gas win je vier keer!
Wie bouwplannen heeft, kan er niet omheen: tegen 2021 moeten nieuwbouwwoningen zo goed als energieneutraal zijn. Ben jij nog op zoek naar een zuinige energiebron die makkelijk combineerbaar is met hernieuwbare energie en toch betaalbaar is? Met gas win je vier keer.

 1. De ideale combinatie met hernieuwbare energie
  Heel wat toepassingen op gas zijn makkelijk combineerbaar met hernieuwbare energie. Denk maar aan een zonneboiler of hybride warmtepomp.
   
 2. Snelle installatie
  Gastoestellen zijn een relatief goedkope investering en snel geïnstalleerd waardoor je weinig werkuren betaalt. Doe je beroep op een erkend Cerga-installateur? Dan is een extra keuring overbodig en bespaar je € 150 extra.
   
 3. Lage verbruikskosten
  Gastoestellen bieden een hoog rendement maar verbruiken heel weinig. Combineer je gas met hernieuwbare energie? Dan liggen je verbruikskosten nog een pak lager. Bovendien geniet je van extra financiële voordelen zoals de vervangpremie voor oude gastoestellen.
   
 4. Eenvoudig onderhoud
  Een gastoestel onderhouden is heel simpel: je maakt elke twee jaar een afspraak bij een erkend Cerga-installateur voor reiniging en controle. Zo voorkom je onvoorziene defecten en ben je altijd zeker van veilig verwarmd huis.
   

Lees het volledige artikel hier.