20.08.2020

“Vandaag geniet ik van constante warmte. Daar hou ik van!"

"Mijn vrouw en ik, we hadden geen probleem met de oude ketel, die werkte prima."
"De ketel was 27 jaar oud, en omdat we graag op vakantie gaan, onverwachts vertrekken, hebben we geanticipeerd. We wilden geen storingen bij terugkeer uit vakantie."

"Toen nodigden we onze verwarmingsinstalleteur uit, die ons vertelde dat we de juiste reflex hadden, om te anticiperen. Bovendien vertelde hij ook oevr de nieuwe premie van gas.be. Dus het was puur toeval.

"Dus ik ben dan op gas.be gaan kijken, en eerlijk gezegd, het krijgen van de premie was zo gemakkelijk. Ik was echt blij met dit fantastische nieuws van onze installateur.

Een gascondensatieketel is een bovendien duurzame keuze: hiermee kan je de CO2-uitstoot met bijna 40% verminderen en stoot je veel minder fijne deeltjes en NOX uit. Al met al een keuze die gunstig is voor het milieu en ook voor de luchtkwaliteit. Vooral omdat gas steeds groener wordt: biogas, biomethaan en groen gas zijn booming.

De ketel werd begin mei geïnstalleerd, door COVID was alles heel stil."

Het werk werd op een zeer nette manier gedaan. De installateurs kwamen om 8 uur 's morgens aan, en tegen 16.15 uur was het werk klaar. Ze waren erg goed. Al het loodgieterswerk werd verwijderd, de gastoevoer werd vervangen alsook de schoorsteen!" 

"Vervolgens nam ik foto's van de nieuwe installatie, en even later kreeg ik mijn bonus. Het was uitstekend!".

"Is ons leven veranderd nadat we een nieuwe oven hebben geïnstalleerd?
Absoluut. Deze nieuwe technologie maakt ons warm. Ik voelde meteen deze zachtheid. Die constante warmte. Daar hou ik van!"
 

CO2 uitstoot Nieuws Verwarmen op gas