14.12.2020

Nieuwe General Manager van Gas.be

Hany Aouad werd op 9 december benoemd tot General Manager van Gas.be. Hij volgt Steven Van Caekenberghe op. Hany Aouad heeft het grootste deel van zijn loopbaan doorgebracht bij Fluxys, de beheerder van het aardgasvervoersnet in België. Hij zal deze functie combineren met die van Sales Manager van Fluxys Belgium.

Hany is ingenieur van opleiding (ISIB/UCL) en behaalde een Executive Master in Management aan de Solvay Business School. Hij begon zijn carrière als projectmanager bij Distrigaz in 1994. In 2000 stapte hij over naar de Financial Management Practice van KPMG Consultants waar hij tal van projecten op het gebied van proces- en prestatiemanagement leidde. In 2004 begon hij zijn carrière bij Fluxys, waar hij verschillende functies bekleedde, waaronder hoofd van de afdeling Metering & Labs en de afdeling Innovatie. Vandaag is hij er aan de slag als Sales Manager.

Met veel enthousiasme neemt Hany de leiding van Gas.be over van Steven Van Caekenberghe, die een andere functie binnen Fluxys zal vervullen. Hij is drietalig en kan dankzij zijn ruime ervaring een grondige kennis van de sector voorleggen. "Het is een grote eer om deze verantwoordelijkheden binnen Gas.be te kunnen opnemen en bij te dragen tot het succes en de reputatie van de federatie. Ik heb het geluk deel uit te maken van een dynamisch team en kijk uit naar de start van deze nieuwe samenwerking", aldus Hany Aouad.

Nieuws