Van stookolie naar gas.

Kies voor een betaalbare investering.

Een condensatieketel op gas is de meest betaalbare optie en zelfs goedkoper dan een stookolieketel. Nieuwere toepassingen, bijvoorbeeld in combinatie met hernieuwbare energie, zijn momenteel nog iets duurder in aankoop. Maar de stijgende populariteit van dit soort installaties zal daar snel verandering in brengen.
 

Verlaag je totale kosten.

Als we kijken naar brandstof-, onderhouds- en elektriciteitskosten is verwarmen op gas bijna altijd goedkoper dan stookolie. Naast de condensatieketel op gas zijn ook de gaswarmtepomp en brandstofcel op dat vlak zeer zacht voor je portemonnee.

Verdubbel je jaarlijkse besparing.

Met een condensatieketel op gas bespaar je jaarlijks meer dan het dubbel in vergelijking met een klassieke stookolieketel. Bij nieuwe toepassingen zoals de gaswarmtepomp en brandstofcel bespaar je elk jaar zelfs drie keer meer.
 

Halveer je terugverdientijd.

De aankoop en installatie van een condensatieketel op gas heb je dubbel zo snel terugverdiend als een stookolieketel. 

Reduceer je CO2-uitstoot.

Gas is een zuinige en koolstofarme energiebron waarmee je ook je ecologische voetafdruk flink verkleint. Met een condensatieketel op gas stoot je bijna 40% minder CO2-stoffen uit. Bij nieuwere toepassingen zoals een gaswarmtepomp ligt dit getal nog hoger.
 

Word een pionier.

Aardgas is dé energieoplossing bij uitstek voor een naadloze overgang naar een duurzamer energieverbruik. Wie vandaag verwarmt met of rijdt op aardgas, werkt rechtstreeks mee aan een betere toekomst en de ontwikkeling van slimmere, groenere systemen.