Wat kost het?

Als bedrijf is het belangrijk om uw energiekosten binnen de perken te houden. De nieuwe generatie toestellen heeft een maximaal rendement en helpt ondernemingen aanzienlijk te besparen.

Installatiekosten

Een fabrikant-installateur garandeert u een installatie op maat van uw bedrijf. Hij werkt een voordelige offerte uit die aangepast is aan uw specifieke noden. Zo blijven de installatiekosten beperkt.

Onderhoudskosten

 
Een fabrikant-installateur zal u helpen om uw installatie performant te houden dankzij een regelmatig onderhoud.

Verbruikskosten

Dankzij de mogelijkheden om grote ruimtes rechtstreeks te verwarmen met aardgas, kan u het energieverbruik onder controle houden. Bovendien heeft u geen distributieverlies en zijn er geen dure opslag- of stookplaatsen nodig.

Een aansluiting op maat

Distributienetbeheerders voorzien voor jullie bedrijf een aansluiting op maat, vraag raad aan uw DNB en schakel over naar aardgas.

Vind uw DNB

Vind een fabrikant

Welke keuze van verwarmingsinstallatie voor uw bedrijf de beste is, bepaalt u best samen met een Cerga-installateur of een fabrikant. Zij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen u helpen met advies en informatie.
 

Vind een fabrikant

Extra energie besparen

Kiezen voor aardgas is al een goed begin, maar bewust omspringen met energie in uw bedrijf zorgt voor minder CO₂-uitstoot én minder kosten.

Lees onze tips