Fabrikanten van aardgastoestellen

Centrale verwarming

Itho Daalderop

Industriepark West 43
9100 Sint Niklaas
Tel.: 03/780 30 90
info@ithodaalderop
www.ithodaalderop.be

Sovac

Victor Marchandstraat 17
3090 Overijse
Tel.: 02/672 20 62
Fax: 02/673 93 92
info@sovac.be
www.sovac.be

Daikin

Zandvoordestraat 300
B-8400 Oostende
Tel.: +32 (0)10 23 72 23
Fax: +32 (0)10 24 49 10
info@daikin.be
www.daikin.be
 

Daikin Belux is dé specialist voor ideale klimaatregeling bij u thuis en in grotere commerciële en industriële ruimtes. 

De 100 medewerkers van Daikin Belgium zorgen voor een optimale service vanaf uw eerste kennismaking met airconditioning tot de installatie en nazorg van uw aircotoestellen en -systemen. Bovendien beschikken wij in ons Europees Parts Center te Oostende over een aanzienlijke hoeveelheid onderdelen, die onze service en continuïteit garanderen.

De naam Daikin staat voor kwaliteit.  

In het Japanse moederbedrijf en bij Daikin Europe, de Europese vestiging in Oostende, wordt bij de ontwikkeling en productie van airconditioningsystemen voortdurend gewaakt over hoog kwalitatieve normen. 

Daikin profileert zich als marktleider op het vlak van klimaatregeling.

Weishaupt nv

Paepsemlaan 7
1070 Brussel 
Tel.: 02/343 09 00 
Fax:  02/343 95 14
sales@weishaupt.be
www.weishaupt.be
 

Weishaupt behoort als fabrikant van branders en verwarmingssystemen tot de toonaangevende ondernemingen in de sector. 

Weishaupt is aanwezig in meer dan 40 landen en biedt branders (stookolie, gas en combi), warmtepompen, condensatieketels, stookolie- en gasketels, zonnesystemen, boilers en gebouwbeheersystemen aan. 

De onderneming onderscheidt zich door haar betrouwbaarheid, haar kwaliteit en haar klantenservice (interventie verzekerd 24u/24u 7d/7d). 

Weishaupt. Dat is betrouwbaarheid.

Atlantic Belgium

Avenue Château Jaco 1
1410 Waterloo
Tel.: 02 357 28 28
Fax: 02 02 353 21 82
info.atlantic.tm.fr@groupe-atlantic.com
www.atlantic-chaudieres.com

 

Over de Groupe Atlantic

De Groupe Atlantic is momenteel in volle expansie en kent een gezonde groei. De verschillende merken en producten van de Groupe Atlantic worden wereldwijd verdeeld in meer dan 100 landen. De Groupe Atlantic heeft eigen filialen in België, Spanje, Italië, Zwitserland, Polen, Egypte en Oekraïne. In België is de Groupe Atlantic reeds geruime tijd actief onder de merknaam Ygnis (dat sinds 2000 deel uitmaakt van Groupe Atlantic) en onder de merknamen Atlantic (begin jaren 70) - Thermor - Pacific en Sauter. Atlantic Belgium is gevestigd in Waterloo en heeft momenteel een 25-tal personen in dienst.

Het merk Ygnis

Ygnis werd in 1943 opgericht in Zwitserland. Het bedrijf dankt zijn wereldfaam aan de overdrukketel met omgekeerde vuurhaard (ook blinde vuurhaard genoemd) die het in de jaren 50 lanceerde. Ygnis is sinds 1968 via zijn eigen filiaal officieel actief in België. Ygnis biedt een volledig gamma gascondensatieketels aan naast de klassieke ketels. Ygnis werd in 2000 overgenomen door Groupe Atlantic.

 

Atag

Baekelandstraat 3 
2950 Kapellen
Tel.: 03/227 26 24 
info@atagverwarming.com
www.atagverwarming.com

 

Remeha

Koralenoeve 20
B-2160 Wommelgem
Tel.: 03/230 71 06
Fax: 03/354 54 30
info@remeha.be
www.remeha.be
 

Remeha brengt warmte en warmwatercomfort bij u thuis en maakt daarbij het verschil als het gaat om duurzaamheid en optimalisatie van uw comfort. Het Remeha productgamma bestaat uit gaswandketels, gasvloerketels, stookoliebranders, boilers, thermostaten, grootvermogen ketels en hernieuwbare energietoepassingen. Via hernieuwbare energie werkt Remeha mee aan een groenere toekomst door een concreet antwoord te geven en oplossingen aan te reiken die de energie op de meest optimale en ecologische manier benutten.

 

GF Wärmetechnik

Rahserfeld 12 
DE 41748 Viersen 
Tel.: 00 49 216 23 
info@rapido.de 
www.rapido.de 
 

Vaillant

Golden Hopestraat 15 
1620 Drogenbos 
Tel.: 02/334.93.00
Fax: 02/334.93.09 
www.vaillant.be 
info@vaillant.be
 

Vaillant denkt vooruit! Het Duitse merk Vaillant is tijdens de afgelopen 135 jaar uitgegroeid tot Europese marktleider in de verwarmingstechnologie. Met haar uitgebreide gamma van toestellen voor verwarming en warmwaterproductie, beantwoordt Vaillant op elke vraag van de gebruiker naar zuinige, hoogkwalitatieve en milieuvriendelijke systemen die het allerhoogste wooncomfort bieden.

Vaillant NV is onderdeel van Vaillant Group, met meer dan 10.100 medewerkers en een omzet van ongeveer 2,4 miljard euro. Onderzoek en ontwikkeling is zeer belangrijk voor de groep. De R&D afdeling is met 350 medewerkers één van de grootste maar vooral creatiefste in de sector. Vaillant heeft talrijke patenten en meldt er jaarlijks ongeveer 50 nieuwe aan.

Vaillant biedt een uitgebreid gamma van wandketels en vloerketels op gas en stookolie, warmwatertoestellen en systemen op hernieuwbare energie zoals zonne-energiesystemen en warmtepompen.

tot de gasketels met label HR-Top bij Vaillant behoren:

 • De condensatiewandketels op gas ecoTEC plus zijn compact, compleet, opgebouwd uit hoogkwalitatieve onderdelen (roestvrijstalen warmtewisselaar en modulerende brander) en beschikbaar in de vermogens tussen 13 en 65 kW. Er is de keuze uit verschillende types, al of niet met warmwaterproductie, maar ze kunnen eveneens met een zonne-energiesysteem voor de warmwaterproductie gecombineerd worden.
 • De condensatievloerketel op gas ecoCOMPACT is een zeer compacte (1/3 m²) ketel met ingebouwde boiler, is opgebouwd uit hoogkwalitatieve onderdelen (roestvrijstalen warmtewisselaar en modulerende brander) en is beschikbaar in een vermogen van 24 en 30 kW. De ecoCOMPACT biedt een zeer hoog comfort voor verwarming en warm water met een beperkte plaatsinname.
 • De condensatievloerketel op gas ecoVIT, bestaat in 4 vermogens tussen 28 en 65 kW en is opgebouwd uit hoogkwalitatieve onderdelen (roestvrijstalen warmtewisselaar en modulerende brander). Deze ketel is ideaal in vervanging van een oude vloerketel op gas of stookolie, wegens zijn grote waterinhoud zoals bij klassieke vloerketels. Hij kan met een warmwaterboiler gecombineerd worden voor een hoog sanitair warmwatercomfort, maar eveneens met een zonne-energiesysteem van Vaillant.

Met Vaillant kan u rekenen op heel wat ervaring, hoogkwalitatieve toestellen die op elke vraag een geschikte oplossing bieden en een professionele dienst-na-verkoop.

Bulex

Bergensesteenweg 1425
1070 Brussel
Tel.: 02/555 13 13
Fax: 02/555 13 14
www.bulex.be
info@bulex.be 
 

Sinds 75 jaar is Bulex het Belgische merk in verwarming en warm water.

Het gamma Bulex bevat vandaag waterverwarmers, badverwarmers, gasboilers of elektrische boilers, gaswandketels of staande gasketels, condensatie of niet, zonnepanelen en ventilatiesystemen. Bij Bulex kan u ook terecht voor collectieve condensatie-ketels en warmtekrachtkoppeling voor grote vermogens.

Bulex heeft eveneens een naverkoopdienst, uniek in België met 160 techniekers verdeeld over 7 kantoren (Brussel, Antwerpen, Gent, Luik, Namen, Hasselt en Roeselare) die instaan voor het herstellen en het onderhouden van onze toestellen. Deze servicedienst is 7 dagen op 7 operationeel.

Riello NV

Waverstraat 3
9310 Moorsel Aalst
Tel.: +32 53 76 90 30 
Fax: +32 53 78 94 40 
info@riello.be
www.riello.be

Sime

Fonderie Sime SpA is één van de belangrijkste gieterijen van verwarmingsketels en radiatoren in Europa. 

De continue gieting en de kwaliteitscontrole vormen de sterke punten. Het bedrijf maakt onder eigen merknaam verwarmingsketels voor alle brandstoffen, en met name voor aardgas.
Sime produceert ook toestellen voor andere bekende namen, zowel Europees als internationaal, in de sector van verwarmingsketels- en installaties.
 
Fonderie Sime SpA in enkele kernbegrippen:

 • Constante kwaliteit
 • Aantrekkelijke prijs
 • Eenvoudige maar efficiënte techniek
 • Meer dan 30 jaar ervaring in gietijzer
 • 1 miljard kg gietijzer, meer dan 1 millioen gezinnen verwarmd door Sime

Gespecialiseerd in verwarmingsketels voor pellets en in combi-toestellen (verwarming/voorraadtoestellen voor warm water). Garantie van 10 jaar op het gietijzer* (* behalve vaste brandstoffen) met DNV exclusief SENEC

Ariston Thermo Group

Rue Gabriel de Moriamé 11 
5020 Namur
Tel.: +32 (0)81/44 83 11 
Fax: +32 (0)81/44 84 00
www.ariston.be
 

Ariston Thermo Benelux is een naamloze vennootschap die de volgende merken verdeelt:

Chaffoteaux

Het merk Chaffoteaux en zijn producten bestaan al meer dan 50 jaar in België.

Chaffoteaux is vooral gespecialiseerd in het produceren van gaswandketels en alle toepassingen hierop. De toestellen zijn speciaal ontworpen rond 3 kernprincipes: eenvoudig te verkopen, eenvoudig te installeren en eenvoudig te onderhouden. Mede hierdoor kan Chaffoteaux u 4 jaar omnium garantie bieden op uw condensatieketel indien deze is geïnstalleerd door een erkende Chaffoteaux “Top-Installateur”. 
 
Ariston
 
Ariston is het wereld nr 1-merk binnen de Ariston Thermo Group en heeft alle producten in huis op vlak van verwarming, afkoeling of warm water. Ariston is ook al jaren niet alleen leider op de Belgische markt maar ook op wereldvlak op het gebied van waterverwarming. Producten voor zowel huishoudelijke als industriële behoeften, zoals bv. direct gas-gestookte warm water-boilers van 3 tot 100 kW. 

Baxi Belgium

Chaussée de Tubize 487 
1420 Braine-l’Alleud 
Tel.: 02/366 04 00 
Fax: 02/366 06 85 
info@baxi.be  
www.baxi.be
 

De verschillende merken van de Baxi Group zijn gespecialiseerd in verwarmingstoepassingen voor zowel particulieren als de grote industriële of commerciële gebouwen:

 • Condenserende verwarmingsketels voor de productie van warmte en warm water
 • Thermische zonnesystemen 
 • Warmtepompen 
 • Warmwaterboilers
 • Radiatoren

Baxi produceert dagelijks maar liefst 4400 ketels… zo'n 1 miljoen per jaar! Over de hele wereld vertrouwen miljoenen gezinnen en bedrijven iedere dag op Baxi voor hun gevoel van warmte en comfort. Zo komt één verwarmingsysteem op tien die in Europa wordt verkocht uit één van de Baxi fabrieken.

In België wordt de filosofie van de Baxi Group vertegenwoordigd door de merken Chappée en Brötje Heizung. Beide genieten van een belangrijke penetratie in hun marktsegment en een aanzienlijke reputatie op het vlak van kwaliteit en duurzaamheid, zowel voor klassieke verwarmingsoplossingen (wandketels, vloerketels, …) als energiesystemen die gebruik maken van hernieuwbare energiebronnen.

Saint Roch

Saint Roch Couvin
Rue de la Gare 36
5660 Couvin
info@saintrochcouvin.com

SAINT ROCH is een Belgische fabrikant van gietijzeren verwarmingsketels gevestigd in Couvin. Sedert het ontstaan in 1903 is SAINT ROCH er steeds in geslaagd om trends in de verwarmingswereld te volgen. Ook vandaag is SAINT ROCH mede-trendsetter op gebied van rationele en ecologische verwarming. Sedert 2006 heeft SAINT ROCH zich geassocieerd met de Firma IMMERGAS. Deze laatste is één van de wereldleiders op het gebied van wandgastoestellen. SAINT ROCH - IMMERGAS beschikt over een compleet assortiment condenserende wand- en vloertoestellen HR+, condenserend  of HR-TOP 107 (van 20 kW tot 75 kW). SAINT ROCH - IMMERGAS biedt de consument een optimale garantie, dankzij het HR+ en HR-TOP label in combinatie met een professionele dienst naverkoop.

Junkers

Kontichsesteenweg 60 
2630 Aartselaar 
03/887 20 60
info@junkers.be
www.junkers.be

Junkers maakt deel uit van de groep Bosch Thermotechnik , ontstaan vanuit de Robert Bosch GmbH , één van de grootste private industriële ondernemingen ter wereld. De groep Thermotechnik realiseerde in 2007 wereldwijd met ongeveer 13.100 werknemers een omzet van 2,8 miljard euro. Reeds meer dan 100 jaar zorgt Junkers ervoor dat mensen het thuis warm en gezellig hebben. Betrouwbaarheid en veiligheid vormen samen met zuinigheid en respect voor het milieu de voornaamste aandachtspunten bij het ontwerpen van elke Junkers. 

De sterke punten die bij Junkers naar voren treden zijn kwaliteit en hoogwaardige technologie. Deze punten zijn sterk doordat ze het resultaat zijn van jarenlange onderbouwde relaties met klanten en installateurs, het strikt opvolgen van de dienst na verkoop , maar ook door enthousiaste medewerkers die in hun product geloven.

A.C.V. Belgium

Kerkplein 39
B-1601 Ruisbroek
Tel.: 02/334 82 40
Fax: 02/334 82 59
belgium.info@acv.com
www.acv.com
 

Sinds 1922 ontwikkelt, produceert en verkoopt ACV technologische oplossingen voor centrale verwarming in woningen en in bedrijven.

ACV heeft het Tank-in-Tank-concept ontwikkeld dat in het merendeel van de ACV-producten wordt toegepast en ongeëvenaarde prestaties mogelijk maakt.

ACV is specialist op het gebied van roestvrij staal. Dankzij de keuze voor dit materiaal, dat bestand is tegen de corroderende werking van zelfs de agressiefste watersoorten, hebben ACV-producten al 40 jaar een extreem lange levensduur, terwijl het onderhoud tot het minimum beperkt blijft. 

ACV levert innovatieve producten die beantwoorden aan alle behoeften op het gebied van warm water. Door geavanceerde en unieke technologie toe te passen, produceert ACV betrouwbarekrachtige en zuinige oplossingen, die bovendien milieuvriendelijk zijn. 

Geveke NV

Leuvensesteenweg 250 A
1800 Vilvoorde
Tel.: 02/257 10 03
Mob.: 0474 84 12 03
Fax: 02/257 10 08
dirk.vanhove@geveke.be
www.geveke.be

Elco Belgium

Researchpark 60
1731 Zellik 
info@elco.net 
www.elco.net
 

Vooraanstaand

ELCO is een van de toonaangevende leveranciers van verwarmings- systemen met condensatietechniek, branders en zonne-installaties.

Pionier

ELCO behoort in Duitsland tot de pioniers van condensatie- techniek met een uitgebreid productgamma.

Compleet gamma

Voor stookolie, gas, zonne-energie, vloer- en omgevingswarmte. Van appartementen tot en met industriële grootinstallaties.

Topservice

Meer dan 800 servicetechnici – het dichtste servicenetwerk van Europa.

ELCO combineert degelijk advies, kwalitatief hoogstaande producten, efficiënte systemen en oplossingen op maat tot complete verwarmingsoplossingen.

Samenwerken met ELCO biedt vele voordelen. We ondersteunen zowel verwarmingsinstallateurs, ontwerpers, architecten als leveranciers van sleutel-op-de-deur woningen met alles wat ze nodig hebben om en succesvolle marktpositie te verwerven. Van advies tot opleidingen en technische ondersteuning tot en met algemene dienstverlening en specifieke marketingdiensten. Particulieren, exploitanten en instellingen garanderen wij een veilig en zuinig werkende installatie.

Van Marcke

Van Marcke hoofdkantoor:
Weggevoerdenlaan 5 
8500 Kortrijk 
Tel.: 0032/56 23 75 11 
Voor adressen van alle Inspiration Stores (voor particulieren) of Vam's (voor professionele toepassingen): www.vanmarcke.com​

Van Marcke is een gespecialiseerde distributeur in België van producten gelinkt aan warmte en water. 

 • badkamers & wellness
 • watertechnologie & technisch sanitair 
 • keukens 
 • verwarming & koeling 

Van Marcke beschikt over een uitgebreid assortiment producten en biedt totaaloplossingen aan. Deze totaalaanpak is zeer belangrijk bij een verwarmingsinstallatie omdat de verwarmingsketel, de temperatuursregelingen en de verwarmingselementen (radiators, vloerverwarming, convectoren) goed op elkaar afgestemd moeten zijn. Dit geldt voor elke type woning, van appartementen over villa's tot industriële omgevingen. 

We zijn gespecialiseerd in de volgende - op aardgas functionerende - toestellen: 

 • verwarmingsketels: De Dietrich, Wolf, Ferroli
 • luchtverhitters: Vamagas
 • gasconvectoren: Rinnaï
 • warmwaterproductie: Isigas, Van Marcke Pro

Alle toestellen beantwoorden aan de wettelijke normen en kwaliteitslabels.

Buderus Verwarming Chauffage NV

Ambachtenlaan 42a
3001 Heverlee
Tel.: +32 16 40 30 20
Fax: +32 16 40 04 06
info@buderus.be
www.buderus.be
 

Bosch Thermotechnik GmbH is Europa's grootste producent van verwarmingsproducten en heeft 5 vestigingen in België. Buderus, sinds 2003 gëintegreerd in de groep Bosch, biedt, als marktleider in de verwarmingssector, complete en energiezuinige systemen:

 • condenserende gaswandketels HR Top van 2,7 tot 100 kW (ook in cascadeopstellingen)
 • condenserende vloerketels HR Top, conventionele wand en vloerketels HR+
 • condenserende en conventionele vloerketels voor aangeblazen gasbrander voor middelgrote en industriële toepassingen tot 38 MW
 • warmtekrachtkoppelingen van 20 tot 240 kW
 • boilers, radiatoren, gasluchtverhitters, zonnepanelen, warmtepompen…

Viessmann

Hermesstraat 14
1930 Zaventem (Nossegem)
Tel.: 0800 999 40
info@viessmann.be
www.viessmann.be  
 

Viessmann: Climate of innovation

Viessmann speelt al jaren een leidende rol in de wereld van de verwarmingstechnieken.
 
Comfortabel, zuinig en milieuvriendelijk warmte opwekken en deze al naargelang de behoefte ter beschikking stellen: dat is het doel van Viessmann. Met een groot aantal zelf ontwikkelde producten en oplossingen creëerde Viessmann de ene mijlpaal na de andere. 
 
Met het huidige, alomvattende assortiment biedt Viessmann zijn klanten een compleet programma aan met verschillende niveaus en vermogens van 1,5 kW tot 20 MW: vloer- en wandketels op stookolie of aardgas in conventionele en condenserende uitvoeringen evenals hernieuwbare-energiesystemen zoals warmtepompen, zonnesystemen en ketels voor biologische energiebronnen. Het assortiment omvat tevens componenten voor regeling en datacommunicatie, van alle mogelijke perifere systemen tot radiatoren en vloerverwarmingen.

Warmeluchtgeneratoren

Multicalor Industries NV

Blarenberglaan 21
2800 Mechelen
Tel.: 015 29 03 03
Fax: 015 29 03 20
info@multicalor.be
www.multicalor.be

Thermad – Brink

Van Loenoutstraat 38
2100 Antwerpen
Tel.: 03/326.24.84  
Fax: 03/32627.23
www.thermad-brink.be
info@thermad-brink.be
 

Exclusief importbedrijf van de producten van Brink Climate Systems Nederland. Compleet gamma voor de meest uiteenlopende toepassingen op gebied van luchttechnische installaties.

Eén van de grootste producenten van huishoudelijke gas- en ventilatieproducten. Marktleider in gas HR-Top luchtverwarmers en huishoudelijke ventilatietoestellen met wtw. Wij bieden u een uitgebreide technische en commerciële ondersteuning voor het berekenen en ontwerpen van installaties en een uitgebreide servicedienst naverkoop.

Individuele verwarming

Van Marcke

Van Marcke hoofdkantoor: 
Weggevoerdenlaan 5
8500 Kortrijk 
Tel.: 003256237511 
Voor adressen van alle Inspiration Stores (voor particulieren) of Vam's (voor professionele toepassingen): www.vanmarcke.com

Van Marcke is een gespecialiseerde distributeur in België van producten gelinkt aan warmte en water. 

 • badkamers & wellness
 • watertechnologie & technisch sanitair 
 • keukens 
 • verwarming & koeling 

Van Marcke beschikt over een uitgebreid assortiment producten en biedt totaaloplossingen aan. Deze totaalaanpak is zeer belangrijk bij een verwarmingsinstallatie omdat de verwarmingsketel, de temperatuursregelingen en de verwarmingselementen (radiators, vloerverwarming, convectoren) goed op elkaar afgestemd moeten zijn. Dit geldt voor elke type woning, van appartementen over villa's tot industriële omgevingen. 

We zijn gespecialiseerd in de volgende - op aardgas functionerende - toestellen: 

 • verwarmingsketels: De Dietrich, Wolf, Ferroli
 • luchtverhitters: Vamagas
 • gasconvectoren: Rinnaï
 • warmwaterproductie: Isigas, Van Marcke Pro

Alle toestellen beantwoorden aan de wettelijke normen en kwaliteitslabels.

Bodart & Gonay

Rue du Lambinon 3
4920 Harze
Tel.: +32 4 239 93 93 
Fax: +32 4 239 93 98 
info@bodartetgonay.be 
 

Gas, extra plezier

De gashaarden van Bodart & Gonay zijn allemaal gericht op het visuele genot van zichtbare vlammen. Tegelijk zijn het uitstekende verwarmingsapparaten. Alle haarden met zichtbare vlammen werken op aardgas en propaan. Voor conversie van de ene brandstof naar de andere volstaat het om de injectoren te vervangen.
 
Een innovatie van Bodart & Gonay: Exclusive Extraction System EES
 
Het door Bodart & Gonay EES ontwikkelde gas-extractiesysteem wordt het kloppend hart van uw Bodart & Gonay gasinstallatie. Vergeet alle klassieke regels! Elke configuratie in een appartement of woning is mogelijk. Het EES-evacuatiesysteem laat een extractie tot 30m horizontaal toe!
 
Opgericht in 1957 , met meer dan 130 werknemers, is Bodart & Gonay in België één van de marktleiders op het gebied van inbouwhaarden op hout of gas. Met 130 verkopers in België en 500 in de hele wereld exporteert Bodart & Gonay 30 % van zijn productie.

Kal-Fire

Geloerveldweg 21 
NL-5951 DH Belfeld
Tel.: +31 77 326 11 55
Fax: +31 77 326 11 40
bvanmelick@kal-fire.nl 
www.kal-fire.nl

 

M-Design

Torhoutsesteenweg 222 A
8210 Zedelgem
info@m-design.be
www.m-design.be
 

M-Design is een dynamische Belgische firma waar designvuren van zeer hoge kwalitiet worden ontwikkeld. De gastoestellen van M-Design, een primeur op het gebied van gas, laten U toe in alle seizoenen te genieten van een magisch vlammenspel.

Deze nieuwe generatie van gashaarden is uitgerust met de meest hoogwaardige branders, en met een dubbel ontploffingsluik om de interne druk onder controle te houden en zo de veiligheid maximaal te garanderen.
 
Als fabrikant van de haarden streven wij ernaar continue onze producten te verbeteren in samenwerking met onze klanten, leveranciers en architecten. Wij ontwerpen, vervaardigen en verdelen innoverende producten met een maximum aan voordelen voor alle partijen. Hoewel het volledig vuurzicht steeds op de eerste plaats komt zijn ook presentatie, zekerheid, techniek, esthetiek… slechts enkele van de talloze voordelen van onze toestellen.

Dovre

Nijverheidstraat 18
2381 Weelde
Tel.: +32 14 65 91 91 
Fax: +32 14 65 90 09 
info@dovre.be 
www.dovre.be

 

Dovre en de Noorse warmtetraditie

Dovre is een bergplateau ten noorden van Oslo met een uiterst guur klimaat. In Noorwegen is Dovre het symbool van kwaliteit en robuustheid. De Dovre haarden en kachels vinden hun oorsprong in die barre winters van het hoge noorden. Al meer dan 75 jaar leveren ze dagelijks het bewijs van hun uitzonderlijke kwaliteiten.

Gietijzer zoals alleen Dovre het maakt

Hoogwaardig gietijzer is de ideale warmte geleider. De vormvastheid en hoge temperatuurbestendigheid van gietijzer zijn de beste garanties voor de duurzaamheid van uw toestel. De Dovre-gieterij heeft zich op dit domein gespecialiseerd. Onze gaskachels en -inzethaarden worden volgens de beste Dovre traditie in hoogkwalitatief gietijzer uitgevoerd. Zij herbergen de modernste technologische snufjes van veilige warmteproductie en hebben alles om meteen uw hart te veroveren. De hoogrendementstoestellen zijn voorzien van een dubbele brander: een thermostatisch geregelde hoofdbrander en een manueel te bedienen sfeerbrander. En ook het oog mag wat hebben, want de keramische houtimitatie in de vlammen en het grote glasoppervlak voegen aan de behaaglijke warmte extra sfeer toe.

 

DRU Belgium Div. Dru Verwarming BV

Kontichsesteenweg 60
2630 Aartselaar
Tel.: +32 3 450 70 00
Fax: +32 3 450 70 09
drubelgium@drufire.be
www.drufire.be
 

Geef uw interieur uitstraling en sfeer met de haarden en kachels van DRU. In ons assortiment gashaarden, houtkachels en elektrische haarden vindt u altijd een passende haard voor zowel een klassiek als een modern interieur.

Collectie
DRU Haarden en Kachels beschikt over een uitgelezen collectie kwaliteitsproducten:

 • gashaarden
 • houtkachels
 • elektrische haarden
 • schouwen en plateaus, natuursteen oplossingen standaard of maatwerk

Voordelen
DRU brengt regelematig nieuwe haarden op de markt die veelal uitblinken t.o.v. hun soortgenoten. Speerpunt bij de gassfeer-haarden is het vlambeeld waar altijd zeer veel aandacht aan wordt besteed. De DRU producten voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen. Elke kachel ondergaat een groot aantal nauwgezette controles vooraleer de fabriek te verlaten. DRU biedt dan ook twee jaar garantie op onderdelen van het toestel en tien jaar op concentrisch afvoermateriaal.

Flam

Fabriekstraat 34 
B-3800 St-Truiden
Tel.: +32 11 68 23 38
info@flam.be 
www.flam.be
 

Reeds 75 jaar is FLAM dé Belgische fabrikant van hoogtechnologische verwarmingsapparaten in vuurvast massief gietijzer. Hun uitgebreid gamma van gas-inbouwhaarden en voorzetkachels is uitgerust met de gepatenteerde, CE-gekeurde FLAM Turbo-gasbrander en combineert optimaal rendement met een ongeëvenaard gezellige sfeer. 

 Alle FLAM-gasapparaten dragen het “HR+”-label en geven bijgevolg recht op een premie bij installaties met “gesloten” verbrandingssysteem. Bovendien geeft FLAM u 20 jaar garantie op de gietijzeren onderdelen in de verbrandingskamer.

SAEY Home & Garden

Industrielaan 4
8501 Kortrijk - Heule
Tel.: 056 35 42 00
Fax: 056 37 15 15
info@saey.com
www.saeyheating.com
www.flandriaheating.com
 

Als merk onder SAEY Home & Garden richt Flandria zich op rationeel energieverbruik door middel van individuele gasverwarming. De convectoren, kachels en haarden van Flandria combineren performantie met efficiëntie en gebruiksgemak. Constante investeringen in onderzoek en ontwikkeling laten het merk toe gericht in te spelen op nieuwe trends in de markt. 

Een sterk R&D team stuurt de eigen productie-eenheden aan en de gespecialiseerde technische bijstand garandeert een zorgeloos gebruik.

Mova NV

Hertstraat 101 
9473 Denderleeuw 
Tel.: +32 53 66 64 65 
Fax: +32 53 67 34 00 
mova@wellstraler.be 
www.wellstraler.be

 

Thermic Distribution Europe

Voie Axiale
5660 Couvin
Tel.: +32 60 31 14 52 
Fax: +32 60 31 17 95 
nestormartin@skynet.be 
www.nestormartin.com