Verwarmen

Om te verwarmen is er energie nodig. Het klimaat is belangrijk, maar je portefeuille natuurlijk ook. Vraag jij je ook af hoe je woning zo duurzaam, budgetvriendelijk en efficiënt mogelijk kan verwarmen?

Het energievraagstuk is complex, maar één ding is zeker. Gas wordt steeds groener. Als je vandaag kiest voor gas, hou je alle opties open om (eventueel later) te combineren met hernieuwbare energiebronnen en in de toekomst over te schakelen naar groen gas of groene waterstof.

Bijkomend voordeel: als je vandaag investeert in een efficiënte energie-installatie geniet je van premies.

Om je te helpen hebben we op deze pagina heel wat relevante informatie verzameld. Van nuttige informatie over hybride verwarmingsinstallaties tot een helder overzicht van mogelijke premies en een lijstje met energiebesparende maatregelen.

Zo heb je alle troeven in handen om de beste verwarmingsoplossing voor jouw situatie te kiezen.

Hybride verwarmen

Zoek je een duurzame en kostenefficiënte manier om je huis, kantoor of gebouw te verwarmen? Een hybride warmtepomp is een slimme aanvulling op je cv-ketel. Hierdoor verbruik je gemiddeld tot 65% minder gas. Nog twee troeven: je geniet van premies en je energiefactuur daalt gevoelig.

Tips om energie te besparen
Wil je energiezuinig verwarmen met alle comfort en zonder risico’s? De combinatie van gas met hernieuwbare energie is een toekomstgerichte oplossing.
Premies
Vandaag investeren in een efficiënte verwarmingsinstallatie levert meer op dan je denkt. Zowel voor het milieu als voor je portemonnee. Ontdek op welke premies je beroep kan doen

Getuigenissen

Artikels.

Evenementen.

Enkele evenementen waar Gas.be aanwezig zal zijn.

Contacteer ons.

Heb je een vraag of wil je een afspraak voor een overleg inplannen? Vul het formulier in en een van onze experten neemt snel contact met je op.